Studie Nemas middle management voor veelzijdige bedrijfsleiders

Een onderneming heeft er alle baat bij als het goed geleid wordt. Dat kan aan de top zijn maar ook in de tussenlagen zijn managers die toezien op een correcte bedrijfsvoering. Voor middelgrote ondernemingen is het van belang dat een allround bedrijfsleider exact weet wat er speelt, kan anticiperen en een sterk ontwikkelde helicopterview heeft ontwikkeld. De online opleidingsinstituten hebben speciaal voor deze bedrijfsleiders een studie samengesteld die naadloos op aansluit. De opleiding Nemas Middle Management is de ultieme studie voor veelzijdige midden managers. De studie heeft verschillende modules die met elkaar in verbinding staan. Een bedrijfsleider moet immers veel weten en goed zijn voorbereid op tal van mogelijke situaties.

Bedrijfsleiders opleiding goed te combineren met fulltime functie

Een bedrijfsleider is een manager met veel sub-titels. Om die reden is de studie bedrijfsleider ook veelomvattend. Je moet als bedrijfsleider onder meer exact weten wat zich in het bedrijf afspeelt en wat de laatste ontwikkelingen zijn. Daarnaast is het zo dat een bedrijfsleider bepaalde sociale omgangsvormen dient te bezitten en deze kwaliteiten zo optimaal mogelijk heeft weten te ontwikkelen. In de studie worden op dit soort zaken gelet en wordt je stap voor stap klaargestoomd tot de leidinggevende die iedere onderneming hard nodig heeft. De studie kan je prima combineren met een fulltime functie. Met name bedrijfsleiders die al een functie als zodanig hebben zullen deze studie met plezier volgen omdat zij dagelijks de geleerde lesstof kunnen toepassen.

Bedrijfsleider spil van de onderneming

De studie bedrijfsleider resulteert in een diploma die wordt erkend door overheidsinstanties en door de bedrijfswereld. Het management is namelijk een belangrijk onderdeel van de gehele bedrijfsvoering. Je heb t als bedrijfsleider een zeer belangrijke functie waarbij je als schakel fungeert tussen de top van het bedrijf en de werknemers op de vloer. Jijzelf bent hierdoor breed inzetbaar en vraagbaak voor iedereen. Daarnaast wordt van je verwacht dat je wet hoe je leiding moet geven. Deze verwachtingen komen vanuit het topmanagement en vanaf de werkvloer. Alles wat een bedrijfsleider doet wordt als het ware onder een vergrootglas gelegd en continue beoordeelt.

NTI opleidingen

Meedoen aan examentrainingen

Je kan de studie tot bedrijfsleider doen op de momenten die voor jou het beste uitkomen. Je leert tijdens de opleiding onder meer hoe organisaties in elkaar steken en hoe die werken. Daarnaast maak je het strategisch plannen eigen. Een andere belangrijk aspect van de studie bedrijfsleider is communicatie. Je leert onder meer hoe een sociaal beleid wordt gecreëerd en gehandhaafd en hoe je om moet gaan met interne conflicten. Je doet tijdens de studie twee examentrainingen. Voorafgaand aan de ze examentrainingen maak je thuis een proefexamen. De eventuele fouten die je daarin hebt gemaakt worden tijdens e de examentrainingen met de docent doorgenomen.

Mogelijkheid tot korting op je studie bedrijfsleider en gratis tablet

De duur van de studie bedrijfsleider kies je zelf. Als je een druk bestaan hebt en veel aan het werk bent dan kan je er voor kiezen om de studie uit te rekken tot bijvoorbeeld 12 maanden. Dat geeft jou meer tijd om je de stof eigen te maken en te zorgen dat je het examen uiteindelijk de eerste keer meteen haalt. Je kan bij je werkgever te rade gaan om te kijken of die voor de kosten wilt zorgdragen. Het kan ook zijn dat het instituut van jouw keuze een aanbieding heeft en je de studie voor een lager bedrag per maand wilt laten doen. Het komt ook voor dat een instituut een tablet cadeau geeft bij een cursus of beroepsopleidingen.