NHA toonaangevend in afstandsonderwijs

In de afgelopen 80 jaren heeft het NHA ruim 2 miljoen mensen bedien met een cursus of opleiding. Hiermee behoort het NHA tot de grootste aanbieders van opleidingen. De vele verschillende soorten trainingen, cursussen en opleidingen die zij in het assortiment plaats de opleider onder de noemer ‘afstandsonderwijs’. De oprichter was een onderwijzer die vond dat het onderwijs betaalbaar moest worden voor iedereen zodat mensen van alle lagen van de bevolking toegang zouden krijgen tot kennis en opleidingen. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld is nog altijd de missie van NHA. Hiermee verzekeren zij hun cursisten dat zij erkend zijn als opleider door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW).

Samenwerking NHA met toonaangevende exameninstanties

Omdat de opleidingen die NHA aanbiedt worden erkend door het OCW mogen zij erkende MBO-diploma’s en HBO- Bachelor getuigschriften mag uitgeven. Dat houdt in dat deze diploma’s gelijk staan aan de diploma’s van reguliere HBO instellingen en universiteiten. De MBO opleidingen en HBO Bachelors staan geregistreerd in hert CROHO en CREBO. Deze hoge kwaliteitseisen worden tevens toegepast op alle beroepscursussen die NHA aanbiedt. Zo wordt onder meer samengewerkt met exameninstanties als NIMA, NEMAS, SVM, CITO en SVH. Zij voldoen hierdoor aan de hoogste kwaliteitsnormen voor het onderwijs. De MBO opleidingen die NHA verzorgt behoren onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB).

Creëer een waardevolle basis voor eigen zaak of andere baan

Bij NHA kan je kiezen uit een zeer breed assortiment aan opleidingen. Zo is het onder meer mogelijk om een thuiscursus te doen voor een vakopleiding. Je kan dat snel en voordelig doen. Met een certificaat of diploma van één van deze cursussen creëer je voor jezelf een waardevolle basis voor bijvoorbeeld een eigen zaak, een nieuwe baan, een hoger salaris of gewoon persoonlijke voldoening. Je kan je eigen studietempo bepalen op de momenten die jou het beste uitkomen en op de locaties die jij wilt. Er is altijd een docent die tot je beschikking staat die jou per post of via internet goed kan begeleiden. Je kan deze opleidingen prima doen naast een voltijd baan of naast hobby’s.

Keuze uit meer dan 70 talen cursussen

Een cursus of opleiding hoeft niet altijd direct betrekking te hebben tot een baan of bedrijf. Het kan ook zijn dat je meer kennis over een bepaald onderwerp wilt hebben zoals, een vreemde taal, opvoeding, lichaamsverzorging of sport. Deze cursussen zijn altijd eenvoudig te volgen en kan je doen in een tempo die je zelf bepaalt. Daarnaast zijn de thuiscursussen van NHA betaalbaar. Voor wat betreft vreemde talen heeft NHA een opvallen groot assortiment van ruim 70 talen beschikbaar. Zo kan je kiezen voor een cursus Italiaans, Arabisch, Chinees, Hindi, Hebreeuws en Lets. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om meer exotische talen te leren zoals, Tamil, Somalisch en Urdu.

Internationaal erkende MBA General Management bij NHA

Voor het behalen van een HBO diploma of een Master of Business Administration (MBA) diploma, hoef je niet meer naar een dure universiteit. Je kan gewoon bij het NHA een opleiding aanvragen. De diploma’s zijn erkend waardoor je na het behalen van het diploma direct in de door jouw gewenste markt kan gaan solliciteren. Je kan de opleiding doen naast een baan dus als je een baan hebt waarin je wilt doorgroeien en een MBA hier bij kan helpen dan is het zeer voordelig om bij het NHA een MBA aan te vragen. De MBA General Management is een 2 jarige praktijk gerichte studie voor een internationaal erkende master.