Adopteer het exotische Spaanse karakter met cursus Spaans

Veel mensen weten dit niet maar Er zijn wereldwijd meer mensen die Spaans spreken dan Engels. Dat is opvallend als je bedenkt dat Engels de voertaal is over de gehele planeet in zowel het zakenleven als in het toerisme.

Dat er door zoveel mensen de Spaanse taal wordt gesproken is overigens niet zo vreemd. Spanje heeft namelijk een heel belangrijke invloed gehad in Zuid Amerika. In landen als Costa Rica, Mexico, Argentinië en Colombia wordt door de bevolking Spaans gesproken. De Spaanse taal heeft voor veel mensen iets mysterieus, iets spannend en temperamentvol. Dat is vaak ook reden dat mensen de taal willen leren. Zo adopteer je als het ware van het typisch Spaanse exotische karakter.

Studeren op jouw moment

Beginnerscursus voor voeren van gesprekken en krant lezen

Bij de online talen- en andere opleidingsinstituten kan je kiezen uit een cursus Spaans voor beginners en een cursus voor gevorderden. Als je nooit eerder een cursus Spaans hebt gedaan begin je het beste met de beginnerscursus. Deze cursus duurt 8 tot 16 maanden en is afhankelijk van het tempo dat jou het beste ligt. In deze studie bouw je een Spaanse woordenschat op die goed genoeg is om gesprekken te voeren en om de krant te kunnen lezen. De cursus omvat ook goed leren uitspreken. Een docent controleert jouw voortgang in het uitspreken van Spaanse woorden en volzinnen door middel van het door jou opgestuurde gesproken huiswerk.

Open de deur naar Spaanstalige wereld

De cursus voor gevorderden is voor iedereen die al een goede bodem van de Spaanse taal heeft opgebouwd. Dat kan zijn tijdens het reizen of misschien heb je vroeger ooit een cursus gedaan en is die basis nog diep geworteld gebleven. Spaans voor gevorderden tilt jouw kennis en beheersing van de temperamentvolle Spaanse taal naar een hoge niveau. Na afloop van deze cursus weet je diepgaande gesprekken te volgen en te voeren. Je kan tevens een functie binnen een onderneming bekleden waar Spaans de voertaal is. Met een cursus voor gevorderden zet je als het ware een deur naar het enorm grote Spaanstalige deel van de wereld open.